Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ο Καραμανλής σε πρώτο πλάνο



Οι επόμενες κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού
Τρεις φορές μέχρι τώρα εχει παρέμβει με δηλώσεις του ή με πράξεις του .
 Ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό του «στρατιώτη του κόμματος» γεγονός που...


 το απέδειξε και στον πρόσφατο προεκλογικό αγώνα με την παρουσία του στις ομιλίες του Αντώνη Σαμαρά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Καραμανλής και Σαμαράς βρίσκονατι σε ανοικτή γραμμή και συντον.ιζουν τις κινλησεις με τον Κώστα Καραμανλή να στηρίζει όπως δείχνει, με θέρμη τον Σαμαρά.Αυτό φάνηκε  και στην συνδιάσκεψη του κόμματος όταν ο Κώστας Καραμανλής έδωσε το σύνθημα στα κορυφαία στελέχη να σηκωθούν και να χειροκροτήσουν όρθιοι το κλείσιμο της ομιλία του Προέδρου της ΝΔ.
Δεν αποκλείεται ο πρώην Πρωθυπουργός στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του Α. Σαμαρά να ανέβει μαζί του επάνω στην εξέδρα εφ όσον του το ζητήσει ο Πρόεδρος της ΝΔ καθώς όλες οι κινήσεις γίνονται με την συμφωνία και των δύο πλευρών.


Και άλλος υποψήφιος πρωθυπουργός χάριζε δάνεια προεκλογικά, τον θυμάστε;



15 ημέρες πριν τις εκλογές του '09, ο τότε υποψήφιος πρωθυπουργός ....
Παπανδρέου, ανήγγειλε οτι θα χαρίσει τα δάνεια του λαού προς τις τράπεζες. Τρία χρόνια μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα.

Ο Τσίπρας, πάλι 15 ημέρες πριν τις εκλογές, αναγγέλλει πανηγυρικά, το ίδιο πράγμα. Το καλύτερο; Ο κόσμος το πιστεύει ξανά. Τυχαίο; Δεν νομίζω.... 





Himaira

Ο Νίκος Χουντής αδειάζει τον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα για το θέμα των δανειοληπτών!



ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, 01.06.2012: «Να εφαρμόσουμε την πρότασή μας για την ολική ή μερική διαγραφή των δανειακών υποχρεώσεων των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και των υπερχρεωμένων επιχειρήσεων. Ανάλογα με τη μείωση του εισοδήματος ή του τζίρου που έχουν υποστεί από τη σύναψη του δανείου μέχρι σήμερα».
 ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ FLASH: 02.06.2012: «Εμείς αυτό που προτείναμε είναι να ρυθμιστούν τα δάνεια, εφόσον μπορούν να αποπληρωθούν, ούτως ώστε η...
δόση του δανείου να έρχεται περίπου το 30%. Δημ.: Εδώ είναι ίδια ακριβώς η πρόταση με του κ. Σαμαρά. Χουντής: Το γνωρίζω, ξεκίνησε από μας».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ SKAI TV 01.06.2012 «Εμείς λέμε ότι για όσους έχουν χάσει τη δουλειά τους με κοινωνικά κριτήρια περιπτώσεις πολιτών που πρέπει να διαγραφεί συνολικά το χρέος ως προς τις τράπεζες και μιλάμε κυρίως για τις περιπτώσεις των στεγαστικών δανείων. Όσοι δανειολήπτες έχουν χάσει τη δουλειά τους και σε μια οικογένεια δεν υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία και εισοδήματα…. Μιλάμε για όσους είναι χωρίς τη θέλησή τους άνεργοι, δεν έχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία και άλλα εισοδήματα και έχουν στεγαστικά δάνεια. Όσος και να είναι ο αριθμός πρέπει να διαγραφεί το χρέος τους. Συνολική διαγραφή για στεγαστικά δάνεια».


http://taxalia.blogspot.com

Τα παιδιά του Ανδρέα...








Σαρώνει στο facebook το photoshop του logoplokies.blogspot.
 Δείτε το













.logoplokieshttp://logia-starata.blogspot.gr

ΝΔ: Δυο ώρες κράτησε η αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ



Τις πρώτες αντιφάσεις των συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα περνά από «κόσκινο» η ΝΔ

ΝΔ: Δυο ώρες κράτησε η αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ
Πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί η παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη της Κουμουνδούρου υπέπεσαν ήδη σε ηχηρές αντιφάσεις προκαλώντας σειρά ερωτημάτων.

Στη Νέα Δημοκρατία, περνούν από «κόσκινο» τις πρώτες ερμηνευτικές δηλώσεις του επιτελείου και των συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα, εντοπίζοντας ήδη σειρά αντιφάσεων και αντικρουόμενων τοποθετήσεων.

«Πόση ώρα κράτησε η αξιοπιστία των εξαγγελιών Τσίπρα; Μόλις δύο ώρες!», διαπιστώνουν στενοί συνομιλητές του Αντώνη Σαμαρά, εντοπίζοντας το εξής παράδοξο:

-Στις 12:30, ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει στην Αθηναϊδα: «Το επίδομα ανεργίας θα χορηγείται για διπλάσιο χρόνο από το σημερινό (δύο χρόνια)»

-Δύο ώρες αργότερα, στις 14:45, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Ρένα Δούρου λέει σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Αν δεν μας ακούσατε εμάς να μιλάμε για επιδόματα ανεργίας 2 ετών ή και παραπάνω είναι γιατί γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι λεφτά δεν υπάρχουν».

Στη Συγγρού μάλιστα δηλώνουν δικαιωμένοι και από την αρχική αποτίμηση του εκπροσώπου του κόμματος, Γιάννη Μιχελάκη, που μίλησε για συνονθύλευμα εξαγγελιών που δεν τόλμησαν να κοστολογήσουν.

Το γεγονός ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στον αέρα το αποδεικνύει, όπως σημειώνουν από τη ΝΔ, και το γεγονός ότι ίδιοι ομολογούν ότι δεν είναι κοστολογημένο.

-Στις 15:20 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Σταθάκης δήλωσε: «Δεν υπήρξε κοστολόγηση, θα υπάρξει συμπληρωματικά πιθανότατα. Απλώς σήμερα η πολιτική ομιλία και οι κατευθύνσεις του προγράμματος ήταν το βασικό».


Αρχειοθήκη ιστολογίου