Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Έκανε “μεροκάματα” για τη Χρυσή Αυγή!



xrysh augh
Ένας 22χρόνος άνδρας πατέρας ενός παιδιού συνελήφθη όταν διαπιστώθηκε ότι μετέφερε μολότοφ και φυσίγγια με το αυτοκίνητο του. Ο νεαρός άνδρας σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», ομολόγησε ότι στόχος του ήταν να πυρπολήσει αυτοσχέδιο τζαμί στο Βόλο και μάλιστα ισχυρίστηκε ότι ενεργούσε κατ΄ εντολή της Χρυσής Αυγής, που κατά καιρούς του εξασφάλιζαν  μεροκάματα σε χωράφια.
Μαζί με τον 22χρονο συνελήφθησαν και άλλα δύο άτομα, 21 και 26 ετών, που όμως αθωώνονται με την κατάθεση του νεαρού που υποστήριξε ότι δε γνώριζαν ότι στο αυτοκίνητό του μετέφερε βόμβες μολότοφ.
Σε έρευνα που διενέργησε η αστυνομία στο σπίτι τους βρέθηκαν εφημερίδες της Χρυσής Αυγής, φυλλάδια και φέιγ βολάν με προπαγανδιστικό υλικό του κόμματος, ενώ όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. κατασχέθηκαν επίσης δύο μαχαίρια, κουκούλες και κενά μπουκάλια μπίρας.
Στελέχη της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας, πάντως, απαντώντας σε ερώτηση της εφημερίδας, διέψευσαν ότι οι συλληφθέντες είχαν οποιαδήποτε σχέση με το κόμμα.
Ο δικηγόρος του 22χρόνου ανέφερε ότι εξασφάλιζε έτσι 5-10 μεροκάματα που χρειαζόταν για να συντηρήσει την οικογένεια του.


http://ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου