Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ο Δάνης Τζαμτζής θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ



Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2011


Βολές του Δ. Τζαμτζή για κακοδιαχείριση και χρέη στο Δήμο Σκύδρας




Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην Βουλευτής της ΝΔ Δάνης Τζαμτζής μίλησε στην εκπομπή "ΜΕ ΑΠΟΨΗ" και στην Πέλλα τηλεόραση την  Παρασκευή (17/6) στις 9:40 το βράδυ.
 Ο κος Τζαμτζής απάντησε στις βολές Χοΐδη και τον κατηγόρησε για κακοδιαχείριση και  χρέη, τονίζοντας ότι ο κ. Χοίδης είπε ψέμματα στους πολίτες της Σκύδρας όταν έλεγε προεκλογικά ότι "ο Δήμος Σκύδρας δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ (χρωστά περισσότερα απο  3,5  εκατο. ευρώ), και  θα μείνει στην ιστορία ως ο "νεκροθάφτης του Δήμου Σκύδρας", ενώ αποκάλυψε  ότι δεν θα είναι υποψήψιος εκ νέου για... 

...το Δήμο Σκύδρας,  αλλά θα συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ όποτε και αν γίνουν εκλογές. Αυτά και άλλα πολλά ειπώθηκαν στη συνέντευξη με τον δημοσιογράφο και Διευθυντή των εφημερίδων "Άποψη" και "Νέοι Ορίζοντες" Χρήστο Δημητριάδη.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΔΑΝΟ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΑΜΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΞΑΛΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΧΩΡΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου