Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Επίσκεψη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη

 

Στη συμπρωτεύουσα που πλήττεται από την ανεργία θα βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι με την πολιτική που ακολουθεί οδηγεί την οικονομία στην ύφεση και πολλαπλασιάζει τα «λουκέτα» στις επιχειρήσεις και στα μαγαζιά. Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου ο Αντώνης Σαμαράς θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.
Θα επισκεφθεί το εργοστάσιο "Μινέρβα", που είναι από τα μεγαλύτερα στον χώρο των εσωρούχων και εφαρμόζει εκ περιτροπής απασχόληση. Γεγονός ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί και των προβλημάτων που έχει επιφέρει η ύφεση.
Αύριο ο κ. Σαμαράς θα επισκεφθεί τη δυτική Θεσσαλονίκη. Θα παραστεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης και θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Ευόσμου - Κορδελιού Στάθη Λαφαζανίδη. Σκοπός του να μιλήσει για το έλλειμμα υποδομών στη δυτική πλευρά της πόλης, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα των καλλικρατικών δήμων.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Σαμαράς θα έχει συναντήσεις με πρώην βουλευτές από τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και με τοπικά κομματικά στελέχη.
Πηγή:    adesmeytos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου